Манчестър Юнайтед - Норич, двубой от 4-ия кръг на турнира за Купата на лигата, стадион "Олд Трафорд". 21:45 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард
Защитници: Рафаел, Евънс, Смолинг, Бутнер, Фабио
Полузащитници: Нани, Джоунс, Гигс, Кагава, Янузай, Карик, Андерсон, Заха, Йънг, Валенсия, Фелаини
Нападатели: Руни, Уелбек, Ернандес

Контузени: Клевърли
Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Без никакво съмнение домакините са фаворити за този мач, макар че в тази среща мениджърът на "Червените дяволи" Дейвид Мойс ще даде шанс предимно на футболисти, които не получават толкова голяма възможност за изява във Висшата лига от началото на сезона.

Хавиер Ернандес със сигурност може да се надява на място в стартовите единадесет за двубоя, а младокът Уилфред Заха също по всяка вероятност ще получи своя шанс.

Шинджи Кагава, Алекс Бутнер, Джони Евънс, Луис Антонио Валенсия и Аднан Янузай са други футболисти, които могат да започнат като титуляри в днешния сблъсък.

Домакините имат известни кадрови проблеми, тъй като Клевърли е контузен, докато Флетчър също е аут от групата заради проблемите си с червата.

Дейвид Мойс взе решение да не включва в групата Робин ван Перси, Неманя Видич, както и Рио Фърдинанд, като даде почивка на тримата. 

Юнайтед е печелил този турнир три пъти през последните осем сезона, а през настоящата кампания няма да е изненада отборът да добави още един трофей.

Норич има два триумфа в турнира, като отборът си осигури мястото в 4-ия кръг след драматична победа от 3:2 срещу Уотфорд.

Домакините се представят доста безлично от началото на сезона под ръководството на Дейвид Мойс, но все пак отборът успя да натрупа 2 поредни победи на 'Олд Трафорд".

Юнайтед има 3 победи в последните си 5 мача от всички турнири, а Норич е записал 2 победи, 1 реми и 2 загуби.

Гостите също имат своите кадрови проблеми и под сериозна въпросителна за срещата са Алекс Тетей и Рики ван Волфсвинкел, докато твърдо аут за мача е Елиът Бенет.

Със сигурност домакините са фаворити в тази среща и едва ли ще пропуснат възможността да я спечелят.

Нашата прогноза е успех с два чисти гола за отбора на Мойс.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Норич 2:0