Норич - Ливърпул, двубой от 35-ия кръг на Висшата лига, стадион "Кароу Роуд", 14:00 часа българско време.

Групата на Ливърпул за мача:

Вратари: Миньоле, Джоунс

Защитници: Фланаган, Шкъртел, Агер, Джонсън, Кели, Туре, Сако, Сисоко

Полузащитници: Джерард, Коутиньо, Стърлинг, Алън, Моузес, Тейшейра, Лейва

Нападатели: Суарес, Стъридж, Аспас, Алберто

Контузени: Енрике, Коатес
Наказани: Хендерсън

Прогноза на Gol.bg: 
Ливърпул има прекрасна възможност пред себе си да направи гигантска крачка към спечелването на титлата във Висшата лига, след като вчера Съндърланд шокира Челси при визитата си на 'Стамфорд Бридж'.

Към момента "Мърсисайдци" са лидери в класирането с актив от 77 точки, отборът е на 2 точки от втория Челси. Разликата обаче може да набъбне на цели 5 точки, ако днес Ливърпул не допусне грешка.

Домакините обаче има за какво да играят, тъй като още са застрашени от изпадане и този факт в никакъв случай не трябва да се пренебрегва. Особено с оглед и на друг факт - последният в класирането Съндърланд в рамките на два кръга разплака както Челси, така и Манчестър Сити, при това и в двата случая при визити.

Домакините нямат кадрови проблеми за този мач, като единствено Басонг е под въпрос, докато гостите ще бъдат без Енрике и Коатес, които са контузени, както и без наказания Хендерсън.

Ливърпул се намира в брилянтна форма с актив от 10 поредни победи във Висшата лига. Норич пък е в трагично състояние и отборът на домакините е записал 4 загуби в последните си 5 мача.

Превъзходството в преките мачове между двата тима е в полза на "Червените", които са постигнали 4 победи в последните 5 мача.

Междувременно Луис Суарес днес може да счупи головия рекорд на Кристияно Роналдо и Алън Шиърър от 31 попадения в 38 мача във Висшата лига. Това обаче ще стане, ако днес той наниже хеттрик срещу Норич. 

Това няма да е непознато за уругваеца, който бележи хеттрик на "Канарчетата" в последните три сезона. 

Нашата прогноза за изхода на този мач е класически резултат за гостите.

Резултат: Норич - Ливърпул 0:3