Кристъл Палас - Ливърпул, двубой от 37-ия кръг на Висшата лига, стадион "Селхърст Парк", 22:00 часа българско време.

Групата на Ливърпул за мача:

Вратари: Миньоле, Джоунс

Защитници: Фланаган, Шкъртел, Агер, Джонсън, Кели, Туре, Сако, Сисоко

Полузащитници: Джерард, Коутиньо, Стърлинг, Алън, Моузес, Тейшейра, Лейва

Нападатели: Суарес, Стъридж, Аспас, Алберто

Контузени: Енрике, Коатес
Наказани: Хендерсън

Прогноза на Gol.bg:
Домакините вече постигнаха целта си, след като отборът се спаси от изпадане. Ливърпул принципно още има шансове за титлата, но трябва да се надява Манчестър Сити да се издъни, за да може отборът да финишира първи.

Гостите днес имат много тежка задача, тъй като "Орлите" имат 4 победи и само 1 загуба за последните си 5 мача от всички турнири и като цяло се намират във феноменално добра форма за отбор, който доскоро се бореше за оцеляването си.

Сензационната серия от 11 поредни победи във Висшата лига на Ливърпул пък бе прекъсната от Челси преди една седмица, но сега отборът отново ще се опита да се върне на победния път.

Мениджърът на гостите Брендън Роджърс няма да може да разчита на контузените Енрике и Коатес, както и на наказания Хендерсън, докато всички други играчи на тима са на линия.

Палас пък няма кадрови проблеми и ще може да разчита на най-доброто си за днешната среща.

В предишния мач между двата тима от Висшата лига Ливърпул постигна домакинска победа с 3:1, а днес тимът ще гони нов успех над "Орлите".

Като цяло гостите са много по-класният отбор и с оглед на това, че битката за титлата още не е напълно приключила нашата прогноза за този мач е успех с три гола за "Мърсисайдци".

Резултат: Кристъл Палас - Ливърпул 0:3