Манчестър Сити - Уест Бромич Албиън, среща от 30-ия кръг на Висшата лига, стадион "Етихад". 14:45 часа българско време.

Групата на Манчестър Сити: 

Вратари: Харт, Кабайеро

Защитници: Сабалета, Саня, Компани, Демикелис, Мангала, Боята, Коларов, Клиши

Халфове: Фернандо, Фернандиньо, Насри, Силва, Навас, Лампард

Нападатели: Агуеро, Бони, Джеко, Йоветич

Koнтузени: Tуре, Милнър

Прогноза на Gol.bg:
Домакините отпаднаха от Шампионската лига и единствената им цел е да гонят титлата във Висшата лига, която обаче е доста далече, тъй като изоставането от лидера в класирането Челси е сериозно.

Все пак "Гражданите" имат добър шанс днес да понатрупат малко самочувствие, ако постигнат победа над средняка във Висшата лига, но задачата им няма да бъде толкова лесна.

Мануел Пелегрини няма да може да разчита твърдо на Туре и Милнър, които имат съответно проблеми с ахилеса и коляното, а Коларов е под въпросителна заради мускулна контузия.

Левият бек Клиши е на линия, след като не игра срещу Барселона заради наказание, докато неговите съотборници Сабалета и Мангала са възстановени от леките си трамви.

За УБА Брънт и Якоб са наказани, а освен това Фостър е аут заради контузия в коляното.

Манчестър Сити е спечелил 9 и не е загубил нито веднъж в последните си 10 мача срещу този противник, докато "Дроздовете" не са спечелилили нито една от седемте си визити на "Етихад Стейдиъм".

Сити се слави като добър домакин и е загубил само един от последните си 12 мача във Висшата лига.

Напоследък обаче отборът не се намира в добра форма и има 1 победа и цели 4 загуби в последните си 5 мача от всички турнири, докато противникът на "Гражданите" е записал 2 победи, 1 реми и 2 загуби.

Нашата прогноза е успех с 3:1 за Манчестър Сити.

Резултат: Манчестър Сити - УБА 3:1