Блекбърн - Ливърпул, преиграване от 1/4-финалите на ФА Къп, стадион "Иууд Парк". 21:45 часа българско време.

Групата на Ливърпул за мача:

Вратари: Миньоле, Уърд

Защитници: Манкийо, Морено, Джонсън, Ловрен, Сако, Енрике

Полузащитници: Стърлинг, Лалана, Розитър, Алън, Маркович, Koутиньо, Хендерсън, Лукас, Айб

Нападатели: Ламбърт, Балотели, Борини, Стъридж

Контузени: Фланаган, Джоунс
Наказани: Джерард, Шкъртел, Джан

Прогноза на Gol.bg:
Двата тима врътнаха нулево реми на "Анфийлд" и сега Ливърпул ще трябва да превзема "Иууд Парк" по пътя към 1/2-финалите на турнира за ФА Къп. 

Гостите ще бъдат днес без Фланаган и Джоунс, които са контузени, както и без Джерард, Джан и Шкъртел, които са наказани. Балотели пък е под много сериозна въпросителна заради проблеми с коляното, докато Ловрен се очертава да стартира мача като титуляр.

Домакините са разкъсвани от кадрови проблеми и според прогнози на "Скай Спортс" цели 12-13 играчи на тима могат да пропуснат днешната среща, което е изключитено шокираща новина. 

Спеъринг, Рая и О'Съливън са твърдо аут за Блекбърн, докато Лов и Дъфи са дългосрочно контузени с тежки травми. Освен това Ханли, Дън, Кинг, Конуей, Гестед, Браун, Тейлър и Истууд също имат проблеми и могат да пропуснат мача.

Домакините са в добра форма и имат 3 победи и 2 загуби за последните си 5 мача от всички турнири, докато гостите започнаха много сериозно да боксуват, след като претърпяха поражения от Арсенал и Манчестър Юнайтед.

В последните 5 директни мача между двата тима Ливърпул има 2 победи срещу 1 за противника, а равенствата са 2 на брой.

Нашата прогноза е успех за гостите с 1:3.

Резултат: Блекбърн - Ливърпул 1:3