Верона – Интер, Серия „А”, 30-ти кръг, начало: 21:45 часа наше време

Групата на Интер за мача:

Вратари: Ханданович, Карисо, Берни

Защитници: Жесус, Андреоли, Видич, Ранокия, Фелипе, Д’Амброзио, Нагамото;

Халфове: Ковачич, Гуарин, Медел, Оби, Брозович, Ернанес, Шакири

Нападатели: Паласио, Икарди, Подолски, Пушкаш, Бонацоли

Прогноза на Gol.bg:

Преди мача положението и на двата отбора не е розово. Интер не познава вкуса на победата от 8 срещи във всички турнири, което накара Роберто Манчини да накаже играчите си и ги предупреди за още по-голяма санкция.

Те тренираха извънредно след равенството 1:1 у дома с последния в класирането Парма. Ако тази вечер не спечелят в града на Ромео и Жулиета, ги очакват двойно повече занимания до градското дерби с Милан.

В групата на Интер се завръща голмайсторът Мауро Икарди, който пропусна равенството с „дуковете”. Аут обаче са двамата леви защитници Давиде Сантон и Уго Кампаняро, което ще наложи промени в отбраната. Юго Нагамото пък се завръща след контузия и не е изключено Манчини да заложи на него.

Верона няма победа от почти месец, когато надделя с 2:0 над Наполи. После отборът загуби от намиращия се в страхотна тим на Лацио с 0:2 в Рим, а в последния кръг направи 3:3 у дома с Чезена. До 70-ата минута Лука Тони и компания водеха с 3:0, но се отпуснаха и изпуснаха победата.

Именно срещата с Интер е големият шанс на футболистите да се реваншират пред тифозите си. Освен това Верона е на цели 11 точки от зоната на изпадащите и те ще играят без напрежение.

Нашата прогноза е, че Интер отново няма да спечели, а Верона ще измъкне равенство от далеч по-именития си съперник.

Прогноза: Верона – Интер 1:1