Куинс Парк Рейнджърс - Челси, среща от 32-ия кръг на Висшата лига, стадион "Лофтъс Роуд", Лондон. 15:30 часа българско време.

Групата на Челси за мача: 
Вратари: Куртоа, Чех

Защитници: Иванович, Луис, Зума, Аке, Кейхил, Тери, Аспиликуета

Полузащитници: Фабрегас, Рамирес, Оскар, Азар, Матич, Уилиан, Куадрадо, Лофтъс-Чийк, Mикел

Нападатели: Дрогба, Реми

Контузени: Коста

Прогноза на Gol.bg:
Челси е абсолютен фаворит да спечели това лондонско дерби, като столичани трябва да стигнат до успеха на всяка цена, за да задържат преднината си пред преследвачите.

Диего Коста е единственият отсъстващ за символичните гости в тази среща, докато Микел вече е готов за игра и попадна в групата на Жозе Моуриньо, след като дълго лекуваше контузия.

При домакините ситуацията с контузените е много тежка и те ще бъдат без Доути, Таараб, Фърдинанд, Фърлонг, Фер, Фаурлин и Варгас, като всички те са контузени.

Очаква се за "Сините" титуляр в атаката да бъде Лоик Реми, който се превърна в герой за тима срещу Стоук Сити, след като заби победното попадение.

КПР обаче се намира в добра форма, а освен това отборът е запазил вратата си суха в три от последните си четири домакински мача срещу Челси във Висшата лига, като за тях има 2 победи, 1 реми и 1 загуба.

Този мач ще бъде и юбилейна среща номер 100 за Еден Азар във Висшата лига за лондончани.

Освен това Челси е успял да реализира общо 99 гола във всички турнири през този сезон и днес спокойно може да стигне или задмине кота 100 попадения.

Формата на домакините от КПР в последно време е добра и те стигнаха до победа и реми в последните си 2 мача, докато преди това отборът претърпя 3 загуби.

Челси има 3 победи и 2 ремита за последните си 5 мача от всички турнири, а освен това има 3 победи в последните 5 преки мача с днешния противник, както и 1 реми и 1 загуба.

Нашата прогноза за този мач е успех с 0:2 за гостите.

Резултат: КПР - Челси 0:2