Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити, среща от 32-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд". 18:00 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Валдес, Линдегард

Защитници: Торп, Джеймс, Блекет, Макнейър, Рафаел, Джоунс, Смолинг, Рохо

Полузащитници: Мата, Валенсия, Блинд, Фелаини, Ерера, Йънг, Карик, Ди Мария

Нападатели: Руни, Фалкао

Контузени: Ван Перси, Шоу
Наказани: Евънс
Под въпрос: Смолинг

Групата на Манчестър Сити: 

Вратари: Харт, Кабайеро

Защитници: Сабалета, Саня, Компани, Демикелис, Мангала, Коларов, Клиши

Халфове: Фернандо, Фернандиньо, Насри, Силва, Навас, Лампард, Туре, Милнър,

Нападатели: Агуеро, Джеко

Koнтузени: Йоветич, Бони, Боята
Под въпрос: Компани

Прогноза на Gol.bg:
Без съмнение голямото дерби от кръга във Висшата лига, като всичко друго освен победа на практика ще лиши Манчестър Сити от дори минималните шансове за титлата и ще застраши още повече мястото на тима в топ 4.

За домакините от "Червените дяволи" аут е Ван Перси, който вече тренира нормално, но още не е достигнал оптимална физическа форма, докато пък Евънс си остава наказан.

Шоу има проблеми с ахилеса и също е аут, докато Смолинг е под въпрос заради настинка. 

За шампионите от Манчестър Сити Венсан Компани е под голяма въпросителна заради травма, докато Бони и Йоветич са аут заради контузии, а пък Боята също няма да играе, тъй като страда от травма в коляното.

Формата на Юнайтед е доста добра и тимът е записал 4 победи и 1 загуба в последните си 5 мача от всички турнири, докато Сити има 2 победи и 3 загуби за същия брой срещи.

В преките мачове обаче "Гражданите" са постигнали 4 поредни побеи над Юнайтед, но днес със сигурност тимът няма да излезе в ролята на фаворит, тъй като срещата е на "Олд Трафорд".

Отборът на Юнайтед може да стигне днес до исторически резил, ако загуби от Сити и днешния мач, тъй като никога в историята "Гражданите" не са постигали 5 поредни победи над Юнайтед.

Кун Агуеро е вкарал 4 гола в последните си 3 мача срещу "Червените дяволи" и днес ще бъде основна опасност за противника, а освен това домакините са допуснали цели 11 гола в последните си 3 мача на своя стадион срещу своя противник. 

Нашата прогноза за тази среща обаче е успех за Юнайтед с 2:1.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 2:1