ПАОК - Краснодар, среща от Група С на Лига Европа, стадион “Тумба”, Солун - 22,05 часа българско време. 

Прогнозата на Gol.bg: 

Двубоят между ПАОК и Краснодар тази вечер в Солун се явява от изключително значение за двата тима. И гърците, и руснаците не играят добре във вътрешните си първенства, като Димитър Бербатов и съотборниците му са 5-ти, докато Краснодар е на 9-то място. 

Но стъпят ли на европейската сцена, двата тима сякаш се преобразяват. Въпреки това треньорът Игор Тудор призна, че ще запази някои от играчите си, тъй като за него вътрешното първенство е по-важно. 

В тази връзка хърватинът беше категоричен, че Димитър Бербатов ще започне срещата от резервната скамейка. 

За Краснодар обаче мачът е много важен и руснаците ще играят с най-доброто, с което разполагат. Тимът направи страхотен мач срещу Борусия Дортмунд в Германия, който бе загубен с гол чак в продълженията. 

Тимът на Бербо няма поражение в турнирите на УЕФА, а и в двата мача за ПАОК, в които той е започнал като титуляр за сезона, отборът завърши наравно. Солунският „черно-бял“ тим никога не е побеждавал руски съперник. Статистиката е 3 загуби и реми.

За гостите титуляр вероятно ще е бразилецът Жоазиньо, а за домакините – Гари Родригес, и двамата бивши футболисти на Левски. 

Резултат: 1:1