Борнемут - Манчестър Юнайтед, среща от 16-ия кръг на Висшата лига, стадион "Виталити Стейдиъм". 19:30 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача: 

Вратари: Де Хеа, Ромеро, Джонстън

Защитници: Блинд, Макнеър, Варела, Бортуик-Джаксън

Полузащитници: Матa, Йънг, Депай, Фелаини, Лингард, Карик, Шнайдерлин

Нападатели: Марсиал, Рашфорд

Контузени: Шоу, Валенсия, Ерера, Джоунс, Рохо, Руни, Смолинг
Наказани: Швайнщайгер

Прогноза на Gol.bg:
Ситуацията с контузените и в двата отбора е меко казано кошмарна, след като Луис ван Гаал няма да може да разчита на Шоу, Валенсия, Ерера, Джоунс, Рохо, Руни и Смолинг за срещата. Това наложи включването на няколко младоци към групата, които дори могат да излязат сред титулярите. Швайни пък е наказан за три мача. 

За домакините аут са Елпик, Градел, Уилсън, Мингс, Артър, Пъг, Дистин и Кинг, като всички те страдат от контузии и ще пропуснат днешната среща. 

Юнайтед има като цяло доста кофти седмица, след като загуби визитата си на Волфсбург и така отпадна от Шампионската лига, а освен това не успя да победи Лестър като гост преди това.

Формата на домакините не е никак добра и те имат 1 победа, 2 ремита и 2 загуби за последните 5 мача от всички турнири, но победата е не над кой да е, а над Челси и то в миналия кръг на "Стамфорд Бридж".

"Червените дяволи" пък са в кофти форма и само 1 победа за последните 5 мача от всички турнири.

Двата тима имат общо 8 мача в исторически план и Борнемут е постигнал една единствена победа над Юнайтед, която бе за ФА Къп през януари 1984 година.

Нашата прогноза за този мач е успех с 0:2 за гостите.

Резултат: Борнемут - Манчестър Юнайтед 0:2