Норич - Манчестър Сити, среща от 3-ия кръг на ФА Къп, стадион "Кароу Роуд", 17:00 часа българско време.

Групата на Манчестър Сити за мача: 

Вратари: Харт, Кабайеро, Райт

Защитници: Саня, Мафео, Отаменди, Демикелис, Koларов, Клиши, Сабалета 

Полузащитници: Фернандо, Де Бройне, Фернандиньо, Делф, Силва, Навас, Стърлинг, Туре

Нападатели: Ихеаначо, Агуеро

Контузени: Насри, Koмпани, Бони, Мангала

Прогноза на Gol.bg:
Гостите са абсолютни фаворити за победата в този мач, но същевременно имат и доста кадрови проблеми, тъй като Мануел Пелегрини има на разположение само двама здрави централни защитници в лицата на Отаменди и Демикелис. 

Кабайеро ще застане под рамката на вратата на Сити за днешния мач, а младокът Ихеаначо може би ще получи също шанс за титулярно място, тъй като на Агуеро му се насъбраха доста мачове напоследък, а и имаше проблеми с травми.

Бони, Насри, Компани и Мангала са аут за срещата заради травми.

Междувременно пък за домакините дебют ще може да направи новото попълнение Иво Пинто, който финализира трансфера си в клуба от хърватския Динамо Загреб. Джарвис пък е контузен и макар да е близо до завръщане в игра той няма да играе днес.

Норич и Манчестър Сити са играли за ФА Къп три пъти до момента, като "Канарчетата" успяха да елиминират противника си веднъж и два пъти загубиха. 

Освен това домакините отпадат в третия кръг на турнира през последните два сезона.

Манчестър Сити пък не успя да премине тази фаза само веднъж за последните шест кампании, като това стана през 2012 година. 

Домакините имат 3 победи, 1 реми и 1 загуба в последните си 5 мача от всички турнири, докато гостите са записали 2 победи, 1 реми и 2 загуби за същия брой срещи.

Нашата прогноза за този мач е успех с 0:1 за Сити.

Резултат: Норич - Манчестър Сити 0:1