Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед, среща от 3-ия кръг на ФА Къп, стадион "Олд Трафорд", 19:30 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача: 

Вратари: Де Хеа, Ромеро, Джонстън

Защитници: Блинд, Макнеър, Варела, Бортуик-Джаксън, Смолинг, Дармиан

Полузащитници: Матa, Депай, Фелаини, Карик, Шнайдерлин, Ерера, Швайнщайгер, Лингард

Нападатели: Марсиал, Руни, Кийн

Контузени: Шоу, Валенсия, Рохо, Джоунс

Прогноза на Gol.bg:
Няма две мнения по въпроса кой е фаворит в този мач. Луис ван Гаал няма да може да разчита на Шоу, Валенсия, Рохо и Джоунс, които са контузени, докато Лингард е готов за игра и попадна в групата.

Ромеро ще застане под рамката на вратата, докато Де Хеа ще получи почивка. Йънг пък отпадна от групата на домакините, тъй като холандският наставник на Юнайтед реши, че и той има нужда от почивка.

Междувременно Янузай не успя да покрие фитнес теста и няма да попадне в групата. Той бе върнат след прекратен наем в Борусия Дортмунд, но върнатият също след наем Кийн попадна в нея.

За гостите Дон се завръща в игра, след като преодоля разтежението, което го мъчеше

Двата тима до момента са се срещали четири пъти в най-стария турнир , като Юнайтед има 3 победи и 1 поражение в тези мачове.

Домакините са отпадали веднъж срещу отбор от по-ниска дивизия в този турнир за последните си 36 участие и това бе от Лийдс Юнайтед през януари 2010 година.

Шефилд Юнайтед играе успешно срещу тимове от по-горни ешалони и тимът има 5 победи и 1 загуба в последните си 6 сблъсъка с подобни противници в турнирите за купите.

Формата на Юнайтед не е добра - 1 победа, 1 реми и цели 3 загуби, докато тази на гостите е отлична - 4 победи и 1 загуба.

Съперникът на "Червените дяволи" заема 8-ото място в Първа лига.

Нашата прогноза за този мач е домакински успех с 5:1.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед 5:1