Ювентус - Палермо, среща от 33-ия кръг на италианската Серия "А", стадион "Ювентус Стейдиъм", Торино. 16:00 часа българско време.

Групата на Ювентус за мача:

Вратари: Буфон, Рубиньо, Аудеро

Защитници: Алекс Сандро, Бардзали, Бонучи, Ругани, Лихтщайнер, Евра

Полузащитници: Кедира, Маркизио, Погба, Ернанеш, Куадрадо, Лемина, Падоин, Асамоа, Стураро

Нападатели: Мората, Манджукич, Дибала

Kонтузени: Киелини, Перейра, Нето, Касерес
Наказани: Дзадза

Прогноза на Gol.bg:
Торинци имат пред себе си прекрасна възможност да направят още една крачка по пътя към титлата, след като снощи техният преследвач Наполи се изложи лошо при визитата на Интер.

Масимилиано Алегри ще може да разчита отново на Дибала и Кедира, но в същото време проблемите с контузени и наказани състезали са доста. Аут заради травми са Киелини, Перейра, Нето и Касерес, а заради наказание в мача участие няма да вземе Дзадза.

Сицилианци са в зоната на изпадащите и са на 3 точки от 17-ия Карпи, така че ще се борят на всяка цена за победата, но същевременно те се намират в трагична форма и едва ли ще могат да изненадат точно Юве.

Спорно е дали Ивайло Чочев ще е титуляр, но тимът му има 4 загуби в последните си 5 шампионатни мача, докато Юве е постигнал само победи за този брой срещи.

В последните 5 преки мача между тези два отбора Юве не само, че е постигнал 5 победи, но и не е допуснал попадение в своята врата.

Торинци са спечелили 19 от 26-те си домакинства на тима от Сицилия, като нашата прогноза за този мач е успех с 4:1 за домакините.

Резултат: Ювентус - Палермо 4:1