Верона – Ювентус, мач от 37-ия кръг на Серия "А", начало: 21:45 часа наше време

Групата на Юве за мача:

Вратари: Нето, Рубиньо, Аудеро

Защитници: Киелини, Алекс Сандро, Бардзали, Бонучи, Ругани, Евра

Халфове: Куадрадо, Лемина, Падоин, Асамоа, Стураро, Перейра, Касата

Нападатели: Дзадза, Дибала, Фавили

Прогноза на Gol.bg:

Изпадналият Верона посреща шампиона Ювентус в мач от предпоследния 37-ми кръг на Серия "А". Интрига на стадион " Марк Антонио Бентегоди" няма да има, но ще има един много вълнуващ момент. Световният шампион от 2006 година Лука Тони официално обяви, че това ще е последният мач в кариерата му и няма съмнение, че ще се опита да накаже хегемона от Торино, за да каже сбогом в един сезон, който описа като "най-лошия в кариерата си". В 87 срещи за Верона 38-годишният Тони се отличи с 47 попадения.

Възпитаниците на Луиджи Дел Нери имат само 4 победи и 13 равенства в тази кампания, но наскоро спечелиха с 2:1 срещу Милан в града на Ромео и Жулиета. Аут за домакините са Джанпаоло Пацини, Самуел Саупрайн, Микеланджело Албертаци и Мохамед Фарес. За Юве няма да играят Джанлуиджи Буфон, който получи почивка и наказаните Стефан Лихтщайнер, Пол Погба, Ернанес и Марио Манджукич. С контузии пък са Мартин Касерес, Сами Кедира и Клаудио Маркизио, но Джорджо Киелини се завръща.

По-рано през сезона Юве победи Верона с 3:0 у дома, но последните две гостувания на "бианконерите" на този съперник завършват 2:2. Днес торинци със сигурност ще излязат с голяма част от резервните си, но все пак очакваме, че ще успеят да спечелят 25-та победа в последните си 26 мача в калчото.

Прогноза: Верона – Ювентус 0:2