Манчестър Юн – Саутхемптън, мач от 2-ия кръг на английската Висша лига, стадион: "Олд Трафорд", начало: 22.00 часа наше време

Вероятни състави:

Юнйтед: Де Хеа, Валенсия, Смолинг, Бейли, Шоу, Карик, Погба, Руни, Марсиал, Мхитарян, Ибрахимович

Саутхемптън: Фостър, Таргет, Ван Дайк, Фонте, Пие, Ромеу, Дейвис, Уорд-Праус, Тадич, Лонг, Редмонд

Прогноза на Gol.bg:

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Муриньо намекна, че рекордната покупка Пол Погба ще започне титуляр тази вечер. Френският национал пропусна старта на сезона заради наказание, но вече е на разположение и се очаква да направи повторен дебют за "червените дяволи". Най-вероятно и Хенрих Мхитарян ще стартира мача, след като остана резерва при успеха с 3:1 над Борнемут на старта на първенството.

През последните години Саутхемптън показа, че се чувства комфортно на "Олд Трафорд". "Светците" нямаха успех на този стадион в продължение на 27 г., но последните две визити спечелиха с по 1:0. Единственият отбор, който има три поредни успеха като гост на Юнайтед е градският съперник Сити (2011/14) .

"Червените дяволи" не са падали у дома в последните 11 мача (8 победи и 3 загуби), а последното им поражение беше именно от Саутхемптън. Отборът е без загуба в последните си седем мача във Висшата лига, но през лятото загуби двете си големи звезди – Грациано Пеле и Саидо Мане. Единственият отсъстващ тази вечер за гостите е Райън Бертранд, докато за Юнайтед няма да играе Джеси Лингаард.

Нашата прогноза е, че Юнайтед ще постигне нова победа под ръководството на Жозе Моуриньо и успешната серия на "светците" на "Театъра на мечтите" ще приключи.

Прогноза: Манчестър Юнайтед – Саутхемптън 2:0