Реал Мадрид - Леонеса, среща-реванш от 1/16-финалите на турнира за Купата на Краля, стадион "Сантяго Бернабеу", 20:00 часа българско време. 

Групата на Реал Мадрид за мач:

Вратари: Касия и Рубен Янез

Защитници: Карвахал, Пепе, Варан, Начо и Терехо

Полузащитници: Хамес, Каземиро, Ковачич, Асенио, Йодегоор и Енцо

Нападатели: Васкес и Мариано

Прогноза на Gol.bg:
Треньорът на домакините Зинедин Зидан взе решение да даде почивка на абсолютно всичките си звезди в днешната среща срещу играещия в Сегунда Б тим на Културал Леонеса.

Противникът на мадридчани е лидер в своята дивизия, но отстъпва много сериозно по класа на "кралете", а освен това в първия двубой между двата тима мадридчани спечелиха смазващо със 7:1. 

Навас, Рамос, Марсело, Кроос, Модрич, Иско, Роналдо, Бензема, Бейл и Мората - всички те останаха извън групата по различни причини - едните заради травми, а другите поради контузии. 

Като цяло и двата тима се намират в прекрасна форма, но това няма особено значение, тъй като домакините ще излязат с резерви днес, а гостите играят в долните дивизии на Испания. 

Може да се каже, че няма да е толкова изненадващо дори гостите да стигнат до частичен успех в днешната среща, тъй като Реал на практика се е класирал за следващата фаза след успеха при визитата на Леонеса. 

Нашата прогноза за този мач обаче е успех с 5:1 за домакините.

Резултат: Реал Мадрид - Леонеса 5:1