Интер - Пескара, мач от 22-ия кръг на италианската Серия "А", стадион "Джузепе Меаца", тази вечер от 21:45 часа българско време

Гледайте мача на живо ТУК!

Групата на Интер

Вратари: Ханданович, Карисо, Бенри

Защитници: Андреоли, Ранокиа, Медел, Сантон, Мурийо, Миранда, Д'Амброзио, Нагатомо

Халфове: Галиардини, Жоао Марио, Кондогбиа, Банега, Брозович

Нападатели: Паласио, Икарди, Биабиани, Едер, Перишич, Кандрева, Барбоса, Пинамонти

Контузени: няма

Наказани: Ансалди

Прогнозата на Gol.bg:

Интер набра голяма скорост в последните няколко седмици и догони отборите от челото в Серия "А". Добрите резултати трябва да продължат с нов успех срещу опашкаря Пескара, последния в класирането.

В лагера на "нерадзурите" в момента всичко върви по вода. Треньорът Стефано Пиоли няма никакви проблеми с контузии. Единствената липса за двубоя тази вечер е левият защитник Кристиан Ансалди, който е наказан. Най-вероятно той ще бъде заменен от Давиде Сантон. При Пескара положението не е толкова розово - с травми са Кампаняро, Бругман и Дзампано, а с наказание е Капрари.

Интер нареди шест поредни победи в първенството. От 10 мача насам има 8 успеха, само с един равен и една загуба. Голове ще се чакат от Мауро Икарди, който записа 3 попадения в предишните четири срещи. Отново титуляр се очаква да започне новото зимно попълнение Роберто Галиардини, който успя от раз да се наложи в халфовата линия на "нерадзурите".

В скромните три мача по между им Интер спечели във всички случаи. И сега тимът на Пиоли е твърд фаворит, като всичко освен домакинска победа би било изненада. Най-малко два гола разлика в полза на "нерадзурите" изглежда резонен изход.

Резултат: 2:0