Интер – Сампдория, мач от 30-ия кръг на Серия "А", стадион: "Джузепе Меаца", начало: 21.45 часа наше време

Групата на Интер за мача:

Вратари: Ханданович, Карисо, Берни

Защитници: Андреоли, Ансалди, Медел, Сантон, Мурийо, Миранда, Д'Амброзио, Нагатомо

Халфове: Галярдини, Жоао Марио, Кондогбия, Банега, Брозович

Нападатели: Паласио, Икарди, Биабиани, Едер, Перишич, Кандрева, Барбоса

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg:

Интер е домакин на Сампдория в последен двубой от 30-ия кръг на Серия "А". "Нерадзурите" ще гонят задължителна победа, защото водят безмилостна битка за зона "Лига Европа", все още имат и реални шансове за място в Топ 3, където изостават на 9 точки от Наполи, но са с мач по-малко.

Голмайсторът на миланци Мауро Икарди обаче има лека травма в коляното, но попадна в групата на Стефано Пиоли и се очаква да започне титуляр. Всички други футболисти на Интер са здрави, а при Сампдория има далеч по-големи кадрови проблеми. Муриел е аут за визитата на "Джузепе Меаца", а Вивиано, Паломбо и Шик до последно ще са под въпрос.

В последните си пет мача в Серия "А" "синьо-черните" имат 3 победи, 1 равенства и 1 загуба – 1:3 от Рома. Те обаче не пропускат да се разпишат в шест последователни двубоя, в които имат общо 18 попадения, докато защитата на "мореплавателите" напоследък издиша и не допусна гол единствено при успеха с 1:0 над градския съперник Дженоа. По-рано през сезона Сампдория победи с 1:0 Интер у дома, но "нерадзурите" са в серия от три последователни домакински успеха над този съперник. Нашата прогноза е, че добрата серия ще продължи и довечера.

Прогноза: Интер – Сампдория 2:1