Левски – Дунав, мач от 3-ия кръг на плейофите на Първа лига, ст.: "Георги Аспарухов", начало: 20.00 часа

Групата на Левски за мача:

Вратари: Кръстев, Митрев

Защитници: Лукин, А. Александров, С. Александров, Пиргов, Найденов

Халфове: Боримиров, Прохазка, Де Ноойер, Костадинов, Огнянов, Нар, Аниете, Краев, Ст. Иванов

Нападатели: Сукуна, Адениджи

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg:

Левски приема Дунав в мач от 3-ия кръг на плейофите на Първа лига, където двата отбора все още нямат загуба. В последния кръг "сините" демонстрираха чудесна форма и разгромиха с 5:0 Локомотив Пловдив с 4 гола на Божидар Краев, докато "драконите" излъгаха с 1:0 хегемона Лудогорец и продължават да дават сериозен отпор на шампионите от старта на сезона.

Именно заради това Левски трябва да бъде много внимателен днес, въпреки че е определян като фаворит заради силната си игра на "Герена". Треньорът Николай Митов обаче няма да може да разчита на наказаните Веселин Минев и Мехди Бурабия, докато Боян Йоргачевич и Давид Яблонски са аут заради контузии. Добрата новина за него е възстановяването на национала Георги Костадинов, който се очаква да започне титуляр.

За Дунав с дисквалификация за днешния мач е защитникът Тейнур Марем и се очаква Веселин Великов да пусне на негово място Олексей Ларин. По-рано през сезона Левски победи русенци с 2:0 в София, а срещата в Разград, където "драконите" продължават да домакинстват, предложи зрелищно 2:2. Нашата прогноза обаче е, че днес столичани отново ще спечелят.

Прогноза: Левски – Дунав 2:0