Арсенал - Манчестър Юнайтед, среща от 36-ия кръг на Висшата лига, стадион "Емиратс", Лондон. 18.00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

Арсенал: Чех, Кошчелни, Мустафи, Габриел, Чембърлейн, Рамзи, Коклен, Монреал, Йозил, Санчес и Жиру

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Блинд, Джоунс, Смолинг, Дармиан, Карик, Погба, Мата, Мхитарян, Марсиал и Руни

Прогноза на Gol.bg:
Мачът е от изключително важно значение и за двата тима. Юнайтед все още се опитва да пробие в топ 4, макар че основната цел пред тима е да спечели Лига Европа и именно през втория по сила евротурнир да си осигури участие в груповата фаза на Шампионската лига.

Арсенал от своя страна е на цели 9 точки от 4-ия Ливърпул, но пък има и два мача по-малко от "мърсисайдци", така че реално погледнато всичко е възможно. 

В последните шест мача между двата тима статистиката е абсолютно равностойна -  по 2 победи и за двата отбора и 2 ремита. 

Преди подобни сблъсъци моментната форма няма кой знае какво значение, но все пак и двата отбора са постигнали по 3 победи в последните си 5 мача от всички турнири. 

Домакините категорично имат предимство днес заради факта, че Юнайтед ще мисли и за реванша от 1/2-финалите на Лига Европа срещу Селта, който е през следващата седмица. 

Лондончани ще бъдат без контузените Касорла, Рейн-Аделайд, Джака и Перес, а гостите ще са без Шоу, Рохо, Ибрахимович, Фосу-Менса, както и Йънг, които са контузени, както и без наказания Фелаини. 

Нашата прогноза за този мач е успех за домакините с един единствен гол.

Прогноза: Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:0