Челси - Съндърланд, среща от 38-ия последен кръг на Висшата лига, стадион "Стамфорд Бридж", Лондон. 17.00 часа българско време.

Групата на Челси за мача: Куртоа, Аспиликуета, Луис, Кейхил, Фабрегас, Канте, Алонсо, Моузес, Вилям, Азар, Диего Коста, Едуардо, Бегович, Зума, Тери, Аина, Матич, Кенеди, Аке, Педро, Лофтъс-Чийк, Батшуай, Чалоба и Соланке

Контузени: Няма
Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Домакините ще се опитат да завършат сезона със стил и класа, а това минава през една хубава победа над вече изпадналия тим на Съндърланд.

Антонио Конте ще може да разчита на всички свои футболисти и няма абсолютно никакви проблеми с контузени и наказани състезатели за днешната среща. 

В състава на гостите ситуацията по този въпрос е доста объркана и аут заради травми са Макнеър, Уотмор, Аничебе, Денайер, Джилободжи, Хъниман, Казри, Кирхоф, Коне, Ндонг и Пиенаар. 

"Сините" са спечелили 20 от последните си 24 сблъсъка с този противник във Висшата лига, макар че две от загубите за лондончани са дошли в последните шест мача между двата тима. 

Това ще бъде мач номер 499 на Дейвид Мойс във Висшата лига, а само една среща го дели до фантастичен юбилей.

Освен това тази среща може би ще бъде последна на Джон Тери като футболист на тима на "сините" във Висшата лига. До момента той има 491 двубоя за тима в английския елит и е номер 1 в историята, в това отношение. 

Нашата прогноза за този мач е класически домакински успех.

Прогноза: Челси - Съндърланд 3:0