Реал Мадрид - Валенсия, среща от 2-ия кръг на испанската Примера дивисион, стадион "Сантяго Бернабеу", Мадрид. 23:15 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора: 

Реал Мадрид: Навас, Начо, Йоренте, Марсело, Модрич, Каземиро, Кроос, Иско, Бейл и Бензема

Валенсия: Нето, Гая, Гарай, Мурийо, Монтоя, Хил, Парехо, Кондогбия, Солер, Морено и Дзадза

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:
Без никакво съмнение голямото дерби на кръга. Неприятната новина за домакините е, че имат изключително много проблеми в защитен план и на практика отборът има само един  наличен централен защитник в лицето на Начо.

Според медиите в Испания по всяка вероятност ще му партнира като партньор в отбраната някой измежду халфовете Йоренте или Каземиро, но по-вероятно е да бъде първият.

Варан, Вайехо и Рамос са аут за мача, за домакините, като последният е наказан, а първите двама са контузени. Освен това и Роналдо няма да играе, тъй като изтърпява наказание.

За гостите аут е единствено Нани, който е контузен, а участието на Гарай в мача е под сериозна въпросителна, но все пак има някакви шансове да играе днес. 

В последните шест мача между двата тима статистиката е изцяло равностойна - по две победи за Реал и Валенсия и две ремита.

И двата тима стартираха сезона с победа, след като "кралете" надвиха Депортиво с 3:0 като гости, докато техният опонент надви у дома едвам едвам Лас Палмас с 1:0.

Нашата прогноза за този мач е успех за домакините с 3:1.

Прогноза: Реал Мадрид - Валенсия 3:1