Ливърпул - Бърнли, среща от 5-ия кръг на Висшата лига, стадион "Анфийлд", 17:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора: 

ЛИВЪРПУЛ: Миньоле, Матип, Ловрен, Робъртсън, Александър-Арнолд, Хендерсън, Вайналдум, Коутиньо, Салах, Стъридж и Фирмино

БЪРНЛИ: Поуп, Тарковски, Мей, Лоутън, Уорд, Бреди, Дефур, Корк, Гудмундсон, Арфилд и Ууд

Прогноза на Gol.bg:
Домакините имат нужда от победи, тъй като мениджърът на тима Юрген Клоп вече е под напрежение, тъй като някои от по-крайните фенове решиха да събират пари, за да организират протест срещу германеца.

През седмицата тимът изпусна нелепо Севиля в Шампионската лига, а преди това стана за смях при визитата на Манчестър Сити и допусна най-тежката си загуба от години насам.

Днес обаче успехът е задължителен за "червените" и те нямат друга алтернатива освен да го постигнат.

Тимът на Клоп иначе не се представя толкова лошо от началото на сезона и има 2 победи, реми и загуба за първите четири кръга, като отборът е на 3 точки от върха в класирането.

Гостите от своя страна са със същите показатели.

Очаква се в днешния мач Коутиньо да се завърне в титулярния състав на 'мърсисайдци'. Отборът ще бъде без контузените Лалана и Клайн и без наказания Мане днес, а гостите ще са без контузените Уелш, Марни и Хийтън.

Като цяло "мърсисайдци" играят успешно срещу този противник и са спечелили 5 от последните 6 мача срещу него, като нашата прогноза за днешния двубой е успех с 4:1 за домакините.

Прогноза: Ливърпул - Бърнли 4:1