Интер – Торино, мач от 12-ия кръг на Серия "А", стадион: "Джузепе Меаца", начало: 13.30 часа наше време

Групата на Интер за мача:

Прогноза на Gol.bg:

Интер посреща Торино в един от интригуващите мачове от 12-ия кръг в Серия "А". Двамата треньори – Лучано Спалети и Синиша Михайлович, нямат сериозни кадрови проблеми и ще могат да разчитат на основните си футболисти за сблъсъка помежду им на "Джузепе Меаца".

"Нерадзудите" ще се опитат да затвърдят отличните впечатления от началото на сезона. Те имат 9 победи и две равенства и изостават само на 2 точки от лидера Наполи. "Биковете" пък заемат 9-то място със 16 т. и редуват победи със загуби през кампанията.

От началото на сезона Интер спечели всичките си 5 домакински мача, в които отбеляза общо 12 гола. През миналия сезон миланци прекъснаха мини серията на Торино на "Меаца" от два поредни успеха, след като се наложиха с 2:1.

В последния кръг гостите надделяха с 2:1 при визитата си на Каляри, с което прекъснаха слабото си представяне в първенството. Преди срещата със сардинци, те нямаха победа в продължение на 5 мача – две равенства и 3 загуби.

Безпрецедентната статистика сочи за сигурна победа на Интер днес с голове. В последните си четири гостувания, Торино неизменно допуска поне две попадения, докато "нерадзурите" неизменно се разписват поне по два пъти вкъщи, като единственото изключение е 1:0 над Дженоа.

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза: Интер – Дженоа 3:1