Челси - Манчестър Юнайтед, среща от 11-ия кръг на Висшата лига, стадион "Стамфорд Бридж", Лондон. 18.30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора: 

Челси: Куртоа, Аспиликуета, Луис, Кейхил, Канте, Дринкуотър, Дзапакоста, Алонсо, Педро, Азар и Мората

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Джоунс, Бейи, Валенсия, Йънг, Матич, Ерера, Рашфорд, Мата, Мхитарян и Лукаку

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:
Един срещу друг се изправят два от водещите тимове на Острова, като това е едно от големите дербита на този кръг във Висшата лига, редом с дербито между Арсенал и Манчестър Сити.

И двата отбора се намират в добра форма, но са допуснали по една загуба в последните си пет мача от всички турнири. Преди подобни мачове обаче моментната форма няма особено голямо значение.

Домакините от Лондон ще бъдат без контузения Моузес за днешния мач, докато всички други играчи са на линия за двубоя.

Гостите обаче имат доста повече кадрови проблеми. Жозе Моуриньо няма да може да разчита на Фелаини, Погба, Ибрахимович, Рохо и Карик, които са аут заради травми. 

В Англия усилено се говори, че при загуба днес Роман Абрамович може да посочи вратата на Антонио Конте, тъй като двамата се намират в сериозен конфликт. 

Последният успех с 2:0 за Юнайтед срещу Челси сложи край на серията на "червените дяволи" без победа над този противник в 12 поредни мача. 

Мачът ще бъде малко по-специален за Жозе Моуриньо, който прекара едни от най-хубавите си моменти в кариерата, в лондонския клуб. 

Нашата прогноза за този мач е успех за гостите с един гол.

Прогноза: Челси - Манчестър Юнайтед 0:1