Ювентус – Кротоне, мач от 14-ия кръг на Серия "А", Торино, "Алианц Стейдиъм", начало: 21.45 часа наше време

Гледайте мача на живо ТУК!

Групата на Ювентус за мача:
 


 


Прогноза на Gol.bg:

Шампионите ще се опитат да се върнат на победния път, след като в миналия кръг загубиха с 2:3 гостуването си на Сампдория. Това позволи на Наполи да увеличи преднината си на върха, а Интер да измести Ювентус от 2-то място в класирането.

"Бианконерите" обаче са третият най-силен домакин от началото на сезона с шест победи и една загуба в Торино – 1:2 от Лацио. От своя страна Кротоне има четири спечелени точки навън, като единственият успех е с 3:2 над Болоня.

През този сезон Александър Тонев и компания загубиха от всички фаворити на Ботуша – 0:3 от Милан, 0:2 от Интер и 0:1 от Рома на "Олимпико", като "вълците" спечелиха с гол от дузпа на Диего Пероти.

Ювентус и Кротоне имат два мача помежду си в Серия "А" и хегемонът няма грешна стъпка – две победи без допуснат гол (3:0 и 2:0). За днешната среща Макс Алегри няма да рискува с контузения Джорджо Киелини, докато Сами Кедира ще получи почивка. Очаква се легендата Джанлуиджи Буфон също да седне на пейката.

В последните си 25 от 30 домакински мача, Юве неизменно отбелязва поне по два гола и е спечелил 36 от последните 38 двубоя в Торино. Очакваме тази серия да продължи и тази вечер и "бианконерите" да стигнат до успеха.

Прогноза: Ювентус – Кротоне 4:1