ЦСКА - Лудогорец, среща от 1/4-финалите на турнира за Купата на България, стадион "Българска армия", 17.30 часа. Пряко в Gol.bg.

Вероятните състави на двата отбора: 

ЦСКА: Черниаускас, Бодуров, Барт, Недялков, Манолев, Лое, Малинов, Енрике, Тиаго, Десподов и Каранга

Лудогорец: Ренан, Моци, Пластун, Сисиньо, Натанаел, Анисе, Горалски, Дяков, Вандерсон, Мисиджан и Марселиньо

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:
Домакините се намират в страхотна форма и са в серия от четири поредни победи, докато гостите са с леко поразклатено самочувствие, тъй като напоследък допуснаха и доста грешки в представянето си.

Залогът от този мач е много голям, защото победителят ще се класира за 1/2-финалите на турнира и ще бъде само на крачка от спечелването на престижното отличие.

Стамен Белчев няма да може да разчита на контузените Стойчо Атанасов и Сашо Георгиев, както и на Милчо Ангелов, който бе изваден от състава заради нарушаване на дисциплината.

Гостуващият тим от своя страна ще бъде без Владо Стоянов, който е контузен но всички други играчи ще са на линия за голямото дерби, което ще се играе днес. 

В последните пет мача от всички турнири Лудогорец е с предимство от три победи над този противник, но също така е допуснал и едно поражение в Разград с 1:2 в последния мач между тях от шампионата.

Нашата прогноза е успех за домакините с един единствен гол.

Прогноза: ЦСКА - Лудогорец 1:0