Челси - Борнемут, двубой от 1/4-финалите в турнира за Купата на Лигата на Англия, стадион "Стамфорд Бридж", начало: 21:45 наше време.

Групата на Челси:

Куртоа, Кабайеро, Рюдигер, Алонсо, Фабрегас, Дринкуотър, Канте, Мората, Азар, Педро, Бакайоко, Мозес, Кенеди, Дзапакоста, Вилиан, Батшуай, Кейхил, Кристенсен, Аспиликуета, Кларк-Салтър, Стърлинг, Едуардо, Ампаду, Хъдсън-Одои

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:

Доминацията на Манчестър Сити във Висшата лига принуждава Челси да насочи вниманието си към другите турнири, в които отбора участва.

Мениджърът Антонио Конте обяви, че е доволен от отбора си, който в последните 10 мача от първенството е спечелил общо 25 точки и се представя според възможностите си.

"Сините" от Лондон влизат в този мач след победи над Хъдърсфийлд и Саутхемптън, като също така финишираха на второ място в Група "С" на Шампионска лига.

Конте изглежда, че се е опитал да подобри отбраната си през последните седмици, тъй като Челси победи с 1:0 Саутхемптън през уикенда и запази суха мрежа. 

Те спечелиха титлата миналата кампания благодарение на солидната си отбрана, но тя се пропука много пъти този сезон и изглежда, че Конте най-накрая е взел мерки.

Очаква се да има някои промени в състава на "сините" за този мач, тъй като в събота те гостуват на Евертън във Висшата лига.

Борнемут пък е един от отборите, които разочароват през този сезон и не отговарят на впечатленията, създадени от представеното си в миналогодишната кампания. 

"Черешките" бяха разбити в неделя от Ливърпул с 4:0 и се намират на незавидното 16 място, едва на 4 точки от последния в класирането Суонзи.

Прогноза: Челси - Борнемут 2:0