Тотнъм - Нюпорт, преиграване на мач от 4-тия кръг на ФА Къп, стадион “Уембли”, 21:45 часа българско време. 

Прогнозата на Gol.bg:

Тоби Алдервайрелд и Дани Роуз може да се завърнат в игра за Тотнъм, след като се възстановиха от контузии. Тимът от Лига 2 бе на път да изненада “шпорите” в първата среща преди седмица, когато Родни Парейд бе дал аванс за тях, но Хари Кейн спаси столичани с гол в 82-та минута. 

След този мач Нюпорт записа две загуби, докато Тотнъм победи Манчестър Юнайтед и завърши наравно с Ливърпул. Двубоят довечера е само дни преди съботното дерби с Арсенал и мениджърът на “шпорите” Маурисио Почетино призна, че ще направи доста промени. 

“Ще има ротации стартовия състав, това е ясно. Не мога да ви кажа точно кои ще са, но трябва да дадем почивка на играчите. Ще пусна в игра футболисти, които не са играли толкова много. Предстои ни много напрегнат период и трябва да запазим играчите си свежи”, призна Почетино. 

Наставникът на Нюпорт Майкъл Флин добави: “Тотнъм игра с Манчестър Юнайтед и с Ливърпул, а сега им предстои мач с Арсенал, така че се надявам Почетино да направи промени. Дори и така те ще бъдат фаворити, но кой знае. Това е красотата на ФА Къп. Ние мечтаем, защото понякога мечтите се осъществяват”. Победителят от сблъсъка ще играе в следващия кръг срещу Рочдейл.  

Очаква се за Тотнъм минути да запишат Алдервайрелд и Роуз, но не и новото попълнение Лукас Моура. Привлеченият от ПСЖ бразилец не е картотекиран за турнира. 

Нюпорт ще бъде без полузащитника Шон Риг, който разтрогна договора си с клуба по взаимно съгласие.

Резултат: 3:0