Лудогорец - ЦСКА, среща от Първа лига на България, стадион "Лудогорец Арена", начало 17.00 часа.

Последните 10 срещи на Лудогорец във всички турнири: Общо 8 победи и 2 загуби. От тях 4 победи и 1 загуба в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 6 победи и 4 равенства. От тях 3 победи и 1 равенство в последните 4 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 4 победи, гостите имат 1 победа и 5 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Лудогорец Разград имат изиграни 4 срещи, като домакините имат 2 победи, гостите имат 1 победа и 1 път са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави:

Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел, Горалски, Анисе, Лукоки, Мисиджан, Марселиньо, Кешерю.

ЦСКА: Черниаускас, Манолев, Бодуров, Барт, Жеферсон, Малинов, Лое, Десподов, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Фернандо Каранга. 

ПРОГНОЗА: Труден за прогнозиране мач, в който може да се случи всичко. Лудогорец е лек фаворит в срещата, но ЦСКА се намира в оптимална форма и в последните две срещи подчини разградчани.

"Орлите" са лидери в класиране и водят с три точки пред червените. При победа Лудогорец почти сигурно ще подпечата поредната си шампионска титла. Равенство или успех на ЦСКА ще запази интригата за първото място до края на първенството.

През сезона досега двата тима си размениха по един успех в гостуванията – 1:0 за разградчани на “Армията” и 2:1 за ЦСКА  в Разград. Последният мач беше за Купата на България на 14 декември, като "армейците" успяха да бият шута на Лудогорец в 1/4-финал.

И двамата треньори – Димитър Димитров-Херо и Стамен Белчев, ще заложат на най-доброто, с което разполагат. На трибуните също ще е доста горещо.

Феновете на ЦСКА готвят десант на Разград и определено отново ще са по-гласовити от местната публика, която също се очаква да напълни "Лудогорец Арена". И двата отбора преди срещата обявиха, че ще играят само и единствено за победата и трите точки.

Очакванията са за здрава битка и малко голови положения. Лудогорец винаги играе със самочувствие в подобни срещи, но ЦСКА разполага с уникален колектив в този момент. Ще заложим на равенство.

Резултат: Лудогорец - ЦСКА 1:1