Милан - Верона, среща от 36-ия кръг на Серия "А", стадион "Сан Сиро", 19:00 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Домакините загубиха всякакви шансове да играят в Шампионската лига догодина и реална цел пред тях е поне да дръпнат от 7-ата позиция на която се намират в момента до място в шестицата. 

Гостуващият тим е на 7 точки от спасителната зона три кръга преди края и практически може да се каже, че на 99,9% е изпаднал във втория ешалон на италианския футбол, така че това може да се определи като мач без никакво значение за двата тима. 

Домакините не се намират в никак добра форма и са записали само една победа за последните си пет мача от всички турнири, като в този брой срещи тимът е регистрирал и три ремита.

Гостите са в поредица от четири поредни загуби и определено не са във форма. 

"Росонерите" ще бъдат в днешния мач без Конти и Билия, които са контузени. Гостуващият тим от своя страна също има кадрови проблеми и аут за този двубой са травмираните Валоти и Бюшел. 

Няма да е изненада Дженаро Гатузо да даде шанс в този мач на някои футболисти, които рядко получават шанс за изява и по този начин да съхрани титулярите си за финала за Купата на Италия срещу Юве, който е след само четири дни.

Нашата прогноза е класически успех за домакините.

Прогноза: Mилан - Верона 3:0