Уест Хям - Манчестър Сити, среща от 13-ия кръг на Висшата лига, "Лондон Стейдиъм", 17:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

УЕСТ ХЯМ: Фабиански, Балбуена, Диоп, Кресуел, Сабалета, Нобъл, Рийс, Обианф, Фелипе Андерсон, Диангана и Арнаутович

МАНЧЕСТЪР СИТИ: Едерсон, Стоунс, Лапорт, Уолкър, Данило, Фернандиньо, Давид Силва, Фодън, Стърлинг, Сане и Агуеро

Прогноза на Gol.bg:
Няма две мнения кой е фаворитът в този мач. Това са шампионите на Англия от миналия сезон, които се намират в страхотна форма и са лидери в класирането с две точки пред втория в таблицата Ливърпул. 

"Чуковете" имат доста кадрови проблеми за днешния сблъсък и Пелегрини няма да може да разчита на контузените Рийд, Санчес, Ярмоленко, Фредерикс и Ланцини, както и на Снодграс, който е наказан за двубоя.

При гостите ситуацията с травмите също не е цветуща и аут заради контузии са Браво, Де Бройне, Гюндоган, Бернардо и Менди, но хубавата новина е, че наказани няма.

В последните шест сблъсъка между двата тима Сити има само победи на сметката си и отборът е вкарал за този брой срещи цели 21 попадения на лондончани, което отлично говори за разликата в класите между двата тима напоследък. 

Освен това "гражданите" са спечелили последните си три гостувания на своя опонент, като в две от тях постигнаха победи с 4:0 и 5:0. 

В днешния мач и точка ще бъде успех за столичани, но дали те ще покажат нужната добра игра както в офанзивен, така и в дефанзивен план, за да я постигнат предстои да видим.

Нашата прогноза е успех с 2:0 за гостуващия тим. 

Прогноза: Уест Хям - Манчестър Сити 0:2