Тотнъм - Челси, среща от 13-ия кръг на Висшата лига, стадион "Уембли", Лондон. 19:30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

ТОТНЪМ: Лорис, Алдервейрелд, Вертонген, Дейвис, Орие, Дайър, Уинкс, Лукас, Ериксен, Али и Кейн

ЧЕЛСИ: Кепа, Рюдигер, Луис, Аспиликуета, Алонсо, Жоржиньо, Канте, Ковачич, Вилиан, Азар и Мората

Прогноза на Gol.bg:
Предстои едно изключително интригуващо лондонско дерби между два тима, които се намират в доста добра форма и се представят на добро ниво от началото на сезона във Висшата лига.

Една точка в класирането ги разделя към момента, след като Челси е трети в подреждането с 28 пункта, а "шпорите" са с точка по-малко от своя противник, но при победа днес това може да се промени. 

Маурисио Почетино няма да може да разчита за днешния мач на Роуз, Трипиър, Дембеле и Санчес, които са контузени, докато наставникът на "сините" Маурицио Сари почти няма кадрови проблеми и няма някой от играчите, който да е твърдо контузен и на 100% да пропусне мача или пък да е наказан.

"Шпорите" успяха да спечелят три от последните си седем мача срещу този противник, а преди тези срещи Спърс имаше също толкова победи, но от цели 49 мача.

"Сините" определено играят трудно при визитите си на Тотнъм и са спечелили само две от последните си 12 гостувания на своя лондонски съперник.

При победа за Тотнъм днес тимът за първи път ще спечели поредица от две срещи срещу Челси от далечната 1987 година. Нашата прогноза обаче е за реми с по един гол.

Прогноза: Тотнъм - Челси 1:1