Челси - Фулъм, среща от 14-ия кръг на Висшата лига, стадион "Стамфорд Бридж", Лондон. 14:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

ЧЕЛСИ: Кепа, Рюдигер, Луис, Алонсо, Аспиликуета, Жоржиньо, Канте, Ковачич, Вилиан, Азар и Мората

ФУЛЪМ: Рико, Одои, Моусън, Ле Маршанд, Кристи, Чембърс, Сери, Шюрле, Киърни, Сесеньон и Митрович

Прогноза на Gol.bg:
Един срещу друг край "зеления килим" се изправят учител срещу ученик. Мениджърът на домакините Маурицио Сари се е учил от Клаудио Раниери преди над 20 години, както призна самият той на пресконференцията преди днешния сблъсък.

Въпреки това обаче домакините са абсолютен фаворит за трите точки и ще бъде много изненадващо да не постигнат успех в днешния мач. Единственият контузен в състава на "сините" от английската столица е Моузес, който страда от контузия на гърба и се очаква да бъде готов до няколко дни.

В състава на Фулъм заради контузии отпадат Ангуиса и МакДоналд, но все пак Раниери ще може да разчита на абсолютно всички останали футболисти за днешния лондонски сблъсък между двата тима. 

Предимството на "сините" срещу този противник е огромно и тимът е загубил само една от последните си 26 срещи с него, а това бе преди цели 12 години през 2006 година. 

До момента "котиджърс" е загубил всичките си градски дербита от началото на сезона във Висшата лига, но все пак отборът има нов наставник и се очаква нещата да започнат лека полека да се подобряват.

Нашата прогноза за този мач е успех за домакините с две попадения.

Прогноза: Челси - Фулъм 2:0