Верея - ЦСКА, среща от Първа лига на България, стадион "Трейс Арена", начало 15.00 часа.

Последните 10 срещи на Верея във всички турнири: Общо 2 равенства и 8 загуби. От тях 2 равенства и 2 загуби в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. От тях 3 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 5 гостувания.

В последните 7 директни срещи домакините имат 1 победа, гостите имат 5 победи и 1 път са завършили наравно. На домашния терен на Верея Стара Загора имат изиграни 3 срещи, като домакините имат 1 победа, гостите имат 2 победи и нямат равен мач.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави: 

ВЕРЕЯ: Георгиев, Мачадзе, Курупис, Кошут, Василев, Ндумбу, Мечев, Вушурович, Илиев, Мартинович, Рюстемов

ЦСКА: Черниаускас, Манолев, Перейра, Чорбаджийски, Жеферсон, Бикел, Малинов, Тиаго, Десподов, Джеси, Мауридес

ПРОГНОЗА: ЦСКА е абсолютен фаворит в мача и всичко друго освен победа за армейците ще е супер сензация и изненада. Водещите световни букмейкъри дават изцяло предимство на ЦСКА, като очакванията са за лесна победа на гостите.

През седмицата червените извъртяха 1:1 с Лудогорец и ще трябва да взимат подобни мачове, като този срещу Верея, ако искат да продължат да са в битката за титлата. От своя страна домакините са твърдо на последното място и този сезон тотално разочароват с представянето си.

Старозагорци все още нямат победа в елита, като са записали само пет равенства. Играчите на Верея обаче не трябва да бъдат подценявани, защото няма какво да губят и в подобни ситуации винаги може да се получи изненада.

В последните си две срещи ЦСКА падна от Славия и завърши реми с Лудогорец, което е предпоставка играчите да се хвърлят здраво в мача само и единствено за победата.

Треньорът Ел Маестро е наказан и ще изгледа срещата от трибуните. Аут от мача са и Бодуров и Пинто, които имат натрупани картони. Очакванията са за доминация на ЦСКА и в крайна сметка победа за армейците.

Прогноза: Верея - ЦСКА 1:3