Кардиф - Манчестър Юнайтед, среща от 18-ия кръг на Висшата лига, стадион "Кардиф Сити Стейдиъм", 19:30 часа българско време. 

Вероятните състави на двата отбора: 

Кардиф: Етеридж, Морисън, Бамба, Манга, Бенет, Гунарсон, Камараса, Артър, Хойлет, Мендес-Лаинг и Патерсън

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Смолинг, Бейи, Далот, Йънг, Погба, Ерера, Матич, Лингард, Марсиал и Рашфорд

Прогноза на Gol.bg:
Юнайтед не се намира в никак добра ситуация, но сега е по-различно, тъй като клубът уволни Моуриньо през седмицата и назначи клубната легенда Оле Гунар Солскяер, който за кратко време успя да повдигне настроението в съблекалнята.

Днес ще бъде дебютният двубой на норвежеца начело на "червените дяволи" и отборът ще излезе в ролята на фаворит. На практика очакванията към Юнайтед до края на сезона не са големи с оглед на трагичното представяне на тима, а това може да свали напрежението от плещите на тима. 

Гостите ще бъдат без Санчес, който е контузен, а освен това под въпроса са редица футболисти сред които Далот, Шоу, Мактоминей и Смолинг, като буквално минути преди срещата ще стане ясно дали изброените ще могат да играят. Аут за мача е и Лукаку, който напусна тима по лични причини и ще пропусне и следващия мач. 

Домакините от своя страна ще са без Ричърдс, който е с травма. Юнайтед към днешна дата се намира на цели 11 точки от последния в челната четворка Челси, а пък Кардиф е малко над чертата, така че този мач е много важен и за домакините. 

В последните пет преки двубоя между двата тима статистиката показва три успеха за Юнайтед и две ремита.

Нашата прогноза за този мач е успех с 2:0 за гостуващия тим.

Прогноза: Кардиф - Манчестър Юнайтед 0:2