Манчестър Юнайтед – Рединг, мач от 3-ия кръг на ФА Къп, ст.: "Олд Трафорд", начало: 14.30 часа наше време

Вероятни състави:

Юнайтед: Ромеро, Дармиан, Джоунс, Линдельоф, Далот, Фелайни, Перейра, Фред, Грийнууд, Санчес, Лукаку
Контузени: Смолинг, Рохо, Погба
Наказан: Байи

Рединг: Яaкола, Иядом, Мур, О’Шей, Ричардс, Кели, Риномхота, Бароу, Суифт, МакКлиъри, Мейте
Контузени: Езатолахи, Обита
Наказани: Бакуна, Блакет

Прогноза на Gol.bg:

Манчестър Юнайтед ще се опита да продължи със страхотното си представяне под ръководството на Оле Гунар Солскяер. "Червените дяволи" са преобразени при норвежеца и записаха 4 поредни победи във Висшата лига с голова разлика 14:2.

От 2016 година насам 20-кратният шампион на Англия има само 2 загуби и 3 равенства в ФА Къп, а в 13 случая отборът печели. И двете поражения в най-стария футболен турнир са от Челси.

От своя страна Рединг отива на "Олд Трафорд" в трагична форма. Отборът няма победа в десет поредни мача, в които записа по 5 равенства и загуби. От началото на сезона "кралските поданици" са имали 13 визити в Чемпиъншип, в които имат едва 1 успех и по 6 равенства и поражения.

В началото на 2017 г. Юнайтед и Рединг отново се срещнаха един срещу друг за ФА Къп в Манчестър. Домакините спечелиха с категоричното 4:0 с голове на Уейн Руни, Антъни Марсиал и два на Маркъс Рашфорд.

"Червените дяволи" са в серия от 5 последователни успеха над Рединг във всички турнири и нашата прогноза е, че добрата им серия ще продължи и днес.

Прогноза: Манчестър Юнайтед – Рединг 3:0