Ливърпул - Кристъл Палас, среща от 23-ия кръг на Висшата лига, стадион "Анфийлд", 17:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата тима:

ЛИВЪРПУЛ: Алисон, Фабиньо, Ван Дайк, Робъртсън, Милнър, Хендерсън, Вайналдум, Шакири, Фирмино, Мане и Салах

KРИСТЪЛ ПАЛАС: Сперони, Томкинс, Сако, Уан-Бисака, Ван Анхолт, Куяте, МакАртър, Миливойевич, Заха, Таунсенд и Аю 

Прогноза на Gol.bg:
Разликата между лидера Ливърпул и втория в класирането Манчестър Сити вече е само 4 точки и "мърсисайдци" нямат право на много грешки в случай, че отборът иска да спечели титлата в края на сезона и да хвърли в екстаз целия град.

На хартия домакините са фаворити за успеха в този мач, но през последните мачове се вижда отстъпление в техните редици. Тимът на Юрген Клоп допусна шокиращо поражение от Уулвс за ФА Къп, а преди това загуби и от Манчестър Сити за първенството. 

Контузени в състава на домакините са Ловрен, Александър-Арнолд, Гомес и Окслейд-Чембърлейн, а наказани няма. В състава на гостите аут за този мач са Гуаита, Хенеси и Суаре, които са с травми. 

"Червените" играят успешно срещу този противник и са спечелили пет от последните си шест мача срещу него, като в това число тимът има и три поредни успеха над "орлите" в последните три срещи. 

Интересно е да се отбележи, че една победа на Ливърпул днес ще бъде историческа, тъй като никога в исторически план тимът не е постигал четири поредни победи над Палас. 

Нашата прогноза за този мач е успех с 2:0 за "мърсисайдци". 

Прогноза: Ливърпул - Кристъл Палас 2:0