Интер - Сасуоло, среща от 20-ия кръг на Серия "А", стадион "Джузепе Меаца", Милано. 21:30 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Домакините са абсолютни фаворити за успеха в този мач особено с оглед на факта, че тимът се намира в страхотна форма и е постигнал четири победи в последните си пет мача от всички турнири и момчетата на Лучано Спалети са уверени в себе си.

В момента "нерадзурите" са в тройката, на последното място в нея, но имат сериозен шанс след някой друг кръг да изместят Наполи от втората позиция в класирането, тъй като разликата между двата отбора в таблицата е само 5 точки. 

Сасуоло се намира в лоша форма и има три поредни загуби на сметката си, но през последните години този тим сякаш е като кошмар за Интер и статистиката в последните мачове между тези два отбора е просто фрапираща.

Гостите са записали четири поредни победи над гранда от Милано в последните четири мача в Серия "А", но днес е време тази серия да прекъсне. 

Ако се вгледаме по-надълбоко в статистиката ще се изненадаме още повече. От 2015 година до момента двата отбора са изиграли помежду си 8 мача в италианския елит, а Интер има само един единствен успех и цели 7 загуби. 

Единственият отсъстващ в състава на тима от Милано е Кейта, който има проблем с бедрото и може да бъде аут за три седмици, докато в състава на гостите няма да играят Марлон, Аджапонг и Ди Франческо, които са с травми. 

Нашата прогноза за този мач е успех с 2:0 за Интер.

Прогноза: Интер - Сасуоло 2:0