Аталанта - Милан, среща от Серия "А" на Италия, стадион "Атлети Адзури д Италия", начало 21.30 часа.

Последните 10 срещи на Аталанта във всички турнири: Общо 7 победи, 2 равенства и 1 загуба. От тях 3 победи и 2 равенства в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Милан във всички турнири: Общо 4 победи, 4 равенства и 2 загуби. От тях 1 победа, 3 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 4 победи, гостите имат 1 победа и 5 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Аталанта имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 2 победи, гостите имат 1 победа и 2 пъти са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Троен мач, в който може да се случи всичко. Двата отбора водят люта битка за място в Топ 4 на Италия. В момента Милан заема заветното четвърто място, но само с една точка пред Аталанта.

Двата отбора се намират в добра форма, като днешните домакини записаха пет победи и едно равенство в последните си шест мача във всички турнири.

"Росонерите" също могат да се похвалят с резултатите си през последните седмици. Милан е в серия от три победи и две равенства. Това е предпоставка за свирепа битка и страхотен футбол.

Трябва обаче да се отбележи, че гостите нямат победа над този съперник в последните седем мача между двата отбора - 5 равенства и два успеха за Аталанта.

Колумбиецът Дуван Сапата се превърна в ключова игра за тима от Бергамо, като до този момент има 16 попадения и е близо от счупването на доста голови рекорди за тима. От своя страна Милан отговаря в нападение чрез Кшищоф Пьонтек.

Новата звезда на "росонерите" е в оптимална форма и не спира да бележи за новия си отбор. Определено ще станем свидетели на битка за всяка една топка.

Аталанта е супер домакин и на свой стадион трудно губи дори и срещу грандовете. Милан от своя страна подобри сериозно играта си и също не е за подценяване. Ще заложим на равенството.

Резултат: Аталанта - Милан 1:1