ЦСКА - Берое, среща от 26-ия кръг на Първа лига, стадион "Българска армия", 17:45 часа. 

Вероятните състави на двата отбора: 

ЦСКА: Черниаускас, Антов, Бодуров, Турицов, Томаш, Бикел, Тиаго, Малинов, Джеси, Енрике и Соу

Берое: Перниш, Баранов, Алкан, Ал. Василев, Желев, Цветков, Гаджев, Еуженио, Мешка, Бригидо и Камбуров

Прогноза на Gol.bg:
ЦСКА се намира в подем, след като постигна убедителни победи над Септемви и Етър в последните си два мача, а отборът показа в тези срещи, че бързо схваща идеите на Любослав Пенев и тотално смачка двата си противника. В днешния мач с оглед на кризата при гостуващия тим домакините излизат в ролята на абсолютен фаворит.

Заралии са допуснали три загуби в последните си пет мача, а най-срамната без съмнение бе домакинската с 0:1 от Витоша в миналия кръг. Като цяло Александър Томаш е на дръвника и при тежко поражение днес нищо чудно да бъде уволнен от ръководството на тима.

В последните пет мача между тези два отбора статистиката показва три победи за ЦСКА и две ремита, а освен това "червените" са в серия от четири поредни домакински победи над заралии, така че не е ясно как гостите, които са и с осакатен състав, могат да изненадат своя противник днес.

Аут за домакините е единствено Жеферсон, който е контузен, докато в състава на заралии срещата ще пропуснат Ангелов и Вандерсон, които са с травми, както и наказаните Бандаловски и Охене.

Като цяло очакванията са за домакинска победа, което е съвсем в реда на нещата с оглед на моментното състояние и на двата тима. Нашата прогноза е успех с 2:0 за ЦСКА в този мач.

Прогноза: ЦСКА - Берое 2:0