Ливърпул - Тотнъм, среща от 31-ия кръг на Висшата лига, стадион "Анфийлд". 18:30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

Ливърпул: Алисон, Матип, Ван Дайк, Александър-Арнолд, Робъртсън, Фабиньо, Вайналдум, Милнър, Салах, Мане и Фирмино

Тотнъм: Лорис, Санчес, Алдервейрелд, Вертонген, Роуз, Трипиър, Ериксен, Сисоко, Али, Сон и Кейн

Прогноза на Gol.bg:
Домакините трябва да победат своя лондонски противник на всяка цена, ако искат да запазят шансовете за титлата си живи. Отборът е на точица зад Манчестър Сити и именно това е дистанцията, която трябва да се стопи изцяло в края на сезона. Предимството на "мърсисайдци" е, че след днешната среща ще се движат с мач повече от своя основен опонент за титлата и ще могат еднолично да оглавят класирането при спечелени три точки.

Мениджърът на "мърсисайдци" Юрген Клоп няма да може да разчита днес на Окслейд-Чембърлейн, който е контузен, а освен това Хендерсън и Кейта са с леки травми и са под въпросителна за сблъсъка на "Анфийлд" през днешния ден.

Спърс от своя страна ще бъде без Дайър, Уинкс и Орие, които страдат от травми. 

Отборът на Почетино се намира в кошмарна серия от три пордни загуби при визити във Висшата лига, а преди това отборът имаше четири поредни победи при гостувания.

Ливърпул от своя страна пък е много добър домакин и в елита на Англия отборът има само едно реми от последните си 11 мача на своя стадион, а останалото са победи.

В последните пет преки мача отборът на Клоп има предимство с три победи срещу една загуба. Двата тима са врътнали и реми.

Нашата прогноза за този мач е успех за домакините с един единствен гол.

Прогноза: Ливърпул - Тотнъм 1:0