Манчестър Юнайтед - Уест Хям, среща от 34-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", Манчестър. 19:30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Смолинг, Линдельоф, Дармиан, Далот, Фред, Погба, Мактоминей, Марсиал, Лингард и Рашфорд

Уест Хям: Фабиански, Балбуена, Огбона, Фредерикс, Кресуел, Рийс, Нобъл, Арнаутович, Филипе Андерсон, Снодграс и Ернанес

Прогноза на Gol.bg:
Домакините трябва да побеждават в мачовете си до края на сезона, ако искат да запазят шансове да се преборят за място в топ 4 на Висшата лига, така че през следващия сезон отново да играят в Шампионската лига.

Определено домакините са фаворит за успеха днес, но не трябва да се забравя, че отборът сякаш напоследък загуби ритъма си и от феноменалния старт под ръководството на Оле Гунар Солскяер вече няма и спомен.

Юнайтед е допуснал катастрофалните 4 загуби за последните 5 мача от всички турнири, което означава, че отборът започна да навлиза в първата си криза под ръководството на младия норвежки специалист. 

Гостите също не са в особено добра форма и са инкасирали цели 3 загуби за същия брой мачове, но и са спечелили два пъти. 

В този мач Юнайтед ще бъде без Ерера, Бейи и Валенсия, които са контузени, както и без Шоу и Йънг, които са наказани. Гостуващият тим от своя страна също има кадрови проблеми и с контузии са Уилшър, Санчес, Каръл, Насри, Рейд и Ярмоленко, като всички те ще пропуснат мача.

В последните пет преки мача между двата отбора статистиката показва 3 победи за Юнайтед, 1 победа за Уест Хям и 1 реми.

Нашата прогноза за този мач е домакински успех с два гола.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хям 2:0