Интер - Ювентус, среща от 34-ия кръг на Серия "А", стадион "Джузепе Меаца", Милано. 21:30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора: 

Интер: Ханданович, Де Врай, Шкриняр, Асамоа, Д'Амброзио, Весино, Брозович, Политано, Перишич, Наинголан и Мартинес

Ювентус: Шчесни, Бонучи, Киелини, Сандро, Кансело, Матюиди, Джан, Пянич, Куадрадо, Бернардески и Роналдо 

Прогноза на Gol.bg: 
Мачът е много важен за домакините, тъй като те имат нужда от победи, за да задържат третото си място в класирането. Отборът е с 5 точки пред четвъртия Милан. Същевременно има и реален шанс отборът да се пребори за второто място, което е заемано от Наполи, но това ще стане трудно, тъй като разликата от 6 точки не е никак малка.

"Нерадзурите" ще бъдат единствено без Вършалко за днешния двубой, тъй като хърватинът лекува травма. Гостуващият отбор има много кадрови проблеми и аут са Перин, Касерес, Кедира, Дибала, Манджукич и Коста, като всички те са контузени.

Отборът на торинци няма за какво да играе, тъй като вече спечели предсрочно поредната си титла в Италия преди седмица. Не е изключено Масимилиано Алегри да даде шанс на някой от младите футболисти в днешния мач.

Съперничеството между тези два тима в исторически план е голямо, така че и двата тима ще се хвърлят днес.

Интер има 2 победи, 2 ремита и 1 загуба за последните 5 мача от всички турнири, а гостите са записали 2 победи, 1 равен и 2 загуби за същия брой срещи. 

В последните пет преки мача статистиката показва 3 победи за Юве, 1 победа за Интер и реми. Нашата прогноза за този мач е реми с по едно попадение.

Прогноза: Интер - Ювентус 1:1