Ювентус – Торино, мач от 35-ия кръг на Серия "А", ст.: "Алианц Стейдиъм", начало: 21.30 часа наше време

Групата на Ювентус за мача:

Групата на Торино за мача:

Прогноза на Gol.bg:

Хегемонът на Ботуша Ювентус спечели осмата си поредна титла още преди две седмици и този мач е само за престиж. От своя страна Торино има реални шансове за Топ 4 и ще се хвърли на 100% срещу градския съперник.

Вижте класирането в Серия "А"

За днешната среща Макс Алегри няма да може да разчита на Матия Перин, Даниеле Ругани, Алекс Сандро, Сами Кедира, Пауло Дибала и Марио Манджукич, които са с различни травми. Младата надежда на "Старата госпожа" Мойс Кийн със сигурност ще играе, но тактикът от Ливорно още не е решил дали като титуляр или резерва. На вратата ще застане Карло Пинсолио. Това ще е дебют за 29-годишния страж през сезона и едва втори официален мач за "бианконерите". "Заслужава да пази, защото е отправна точка в съблекалнята", обоснова решението си Алегри.

Треньорът на "биковете" Валтер Мадзари няма да може да разчита на Яго Фалке. Той разкри на вчерашната си пресконференция, че още не е решил дали да заложи на трима или четирима защитници. "В момента важен е само мачът и искаме да се съсредоточим върху резултата. Можем да направим огромна крачка в нашия растеж", добави спецът по повод класирането, където Торино е едва на 3 точки от квота за Шампионска лига.

През есента Юве спечели градското дерби с 1:0 и надделя над "биковете" в осем от последните си девет домакинства във всички турнири. В тях головата разлика е 20:3 в полза на "Старата госпожа". През кампанията "черно-белите" са вкарали голове във всеки двубой, но гостите имат третата най-добра защита в калчото с допуснати 29 попадения.

Торино няма успех на стадиона на шампионите от 1995 г. и според нас няма да го постигне и днес. Ще заложим на голово равенство, което устройва и двата отбора. Така Кристиано Роналдо ще има шанс да се бори за реализаторския приз с Фабио Куалярела, а "биковете" ще вземат важна точка срещу Юве в борбата за Топ 4.

Прогноза: Ювентус – Торино 1:1