Хъдърсфийлд - Манчестър Юнайтед, среща от 37-ия кръг на Висшата лига, стадион "Джон Смит", 16:00 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Един срещу друг се изправят два отбора, които се намират в ужасно слаба форма. Домакините са последни във Висшата лига с 14 точки и на практика отборът официално изпадна в Чемпиъншип още преди няколко седмици.

Отборът домакин има на сметката си цели осем поредни загуби във Висшата лига, което само по себе си говори за неговото състояние. Гостите от своя страна са отбор със сериозни амбиции и претенции, но са допуснали цели три загуби в последните си пет мача от всички турнири.

Отборът на Хъдърсфийлд ще бъде в днешния мач без Йоргенсен, който е болен и ще пропусне и следващия мач на тима, който е последен за този сезон. Гостуващият тим от своя страна ще бъде без Бейи, Ромеро и Валенсия, които са с контузии.

Победата днес е задължителна за "червените дяволи", тъй като отборът все още има някакви шансове за топ 4, но всичко минава през победи за тима на Оле Гунар Солскяер и за издънки на преките конкуренти.

Юнайтед играе в последния кръг срещу Кардиф, който на практика вече е изпаднал, а шансът на тима е да си вземе и двете срещи и да се надява в последния кръг Арсенал, Челси или Тотнъм да сгрешат. 

В преките мачове срещу днешния си противник "червените дяволи" имат на сметката си четири победи и загуба за последните пет директни мача.

Нашата прогноза за този двубой е класически успех за гостите.

Прогноза: Хъдърсфийлд - Манчестър Юнайтед 0:3