Валур - Лудогорец, среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа, стадион "Хилдаренди", Рейкявик. 22:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора: 

Валур: Халдорсон, Хедлунд, Сигбьорсон, Ериксон, Адолфсон, Петри, К. Сигурдсон, Х. Сигурдсон, Ларусон, Финсен и Педерсен

Лудогорец: Илиев, Икоко, Терзиев, Форстър, Сисиньо, Баджи, Анисе, Битон, Лукоки, Жоржиньо и Кешеру

Прогноза на Gol.bg
Гостите от Разград са абсолютни фаворити за успеха днес и ще търсят победа с разлика, за да може реваншът на българска земя да бъде протоколен. Стойчо Стоев реши да остави Марселиньо и Станислав Манолев извън групата за днешния мач, а освен това Козмин Моци е наказан и също няма да вземе участие днес.

Домакините лесно допускат попадения и в последните си 11 мача имат само една единствена суха мрежа, което е сериозна предпоставка да допуснат попадения и в днешния ден, което по всяка вероятност ще се случи.

Ясно е, че класите на двата отбора са съвсем различни и разградчани са много по-силният тим на хартия, но тук е въпросът това да се покаже и на терена.

За домакините контузен е Гунлаугсон и той няма да вземе участие в мача днес. Интересно е да се отбележи, че преди години той игра в ЦСКА и беше мъж на ослепителната красавица Асдис Ран, която направи име у нас.

Освен гореспоменатите отсъстващи за Лудогорец аут са още Григоре, който е контузен, както и Владо Стоянов.

Нашата прогноза за този мач е класически успех за гостуващия отбор.

Прогноза: Валур - Лудогорец 0:3