Ювентус – Верона, мач от 4-ия кръг на Серия "А", "Алианц Стейдиъм", Торино, начало: 19.00 часа наше време

Вероятни състави:

Ювентус: Счесни, Сандро, Де Лихт, Бонучи, Данило, Матюиди, Бентанкур, Джан, Бернардески, Роналдо, Дибала

Верона: Силвестри, Рахмани, Кумбула, Гюнтер, Лазович, Велосо, Амрабат, Фараони, Вере, Закани, Тутино

Прогноза на Gol.bg:

Ювентус се намира в непозната територия заради равенството с Фиорентина (0:0) в последния кръг. За първи път от 552 дни насам хегемонът на Ботуша не е на 1-то място в класирането или не го дели с някой от опонентите за Скудетото. Освен това "бианконерите" изпуснаха два гола аванс през седмицата срещу Атлетико Мадрид (2:2) в Шампионска лига.

Но "Старата госпожа" не е губила домакински мач в калчото от април 2018 г., когато Наполи спечели в Торино с гол в края на Калиду Кулибали. От тогава изминаха 22 срещи, от които Юве спечели 18 и 4 завършиха наравно. 

Верона започна добре при завръщането си в елита и има 4 точки в актива си. Единственият успех дойде над друг новак – 1:0 над Лече, а в миналия кръг отборът имаше шанс да открадне равенство от Милан с човек по-малко, но загуби с 0:1 с гол от дузпа. От началото на века обаче веронци имат само поражения при визити на Юве – 9 от 9, при голова разлика 22:4 в полза на "черно-белите".

Най-голямата заплаха за Верона безспорно е Кристиано Роналдо, въпреки че носителят на пет Златни топки има един гол през този сезон. Но когато той се разписва, Юве никога не губи на домашната сцена – 13 победи и 5 ремита.

И нашата прогноза е, че домакините ще вземат своето днес.

Прогноза: Ювентус – Верона 3:0