Реал Мадрид – Осасуна, мач от 6-ия кръг на Ла Лига, ст.: "Сантяго Бернабеу", начало: 22.00 часа наше време

Вероятни състави:

Реал: Куртоа, Начо, Рамос, Милитао, Одриасола, Каземиро, Валверде, Винисиус, Васкес, Йович, Бензема

Осасуна: Мартинес, Видал, Гарсия, Ернандес, Еступинан, Монкайола, Санхурхо, Торес, Гарсия, Ибанес, Авила

Прогноза на Gol.bg:

Треньорът на Реал Зинедин Зидан има сериозни кадрови проблеми за мача. Ферлан Менди е поредният футболист с травма и отпада от сметките му. Понастоящем Марсело още не е готов, проблеми имат Еден Азар, Брахим Диас и Тони Кроос. "Да, това ме притеснява, но е част от футбола", заяви Зизу на вчерашната си пресконференция.

С проблеми на "Сантяго Бернабеу" са още Марко Асенсио, Лука Модрич и Иско. В последния кръг Реал записа първи мач без допуснат гол от началото на сезона в Ла Лига, след като излъга с 1:0 Севиля на "Рамон Санчес Писхуан". Статистиката сочи, че "белите" са най-уязвими след почивката, когато са получили 83,33% от попаденията във вратата на Тибо Куртоа.

Вижте класирането в Ла Лига

Осасуна пък е един от трите непобедени отбори от началото на сезона в Испания, въпреки че вече игра с Барселона – 2:2 у дома. Също така отборът е познава вкуса на загубата в 16 поредни срещи в двете най-добри нива на испанския футбол – Примера и Секунда.

Реал обаче е в серия от пет поредни победи над Осасуна във всички турнири. В тези двубои головата разлика е внушителната 17:3 за мадридчани. На "Бернабеу" статистиката е още по-стряскаща – десет последователни успеха за домакините при 33 вкарани попадения и 9 допуснати.

Нашата прогноза е, че Реал ще вземе своето довечера.

Прогноза: Реал Мадрид – Осасуна 3:1