Берое - ЦСКА, среща от Първа лига на България, стадион "Берое", начало 20.30 часа.

Последните 10 срещи на Берое във всички турнири: Общо 5 победи и 5 загуби. От тях 3 победи и 1 загуба в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 5 победи, 4 равенства и 1 загуба. От тях 2 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините нямат победа, гостите имат 8 победи и 2 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Берое имат изиграни 5 срещи, като домакините нямат победа, гостите имат 3 победи и 2 пъти са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави:

Берое: Перниш, Бандаловски, Алкан, Генев, Василев, Охене, Цветков, Вандерсон, Минчев, Бригидо, Камбуров.

ЦСКА: Бусато, Мазику, Занев, Албентоса, Турицов, Малинов, Пинто, Кери, Отабор, Евандро, Соу.

ПРОГНОЗА: ЦСКА излиза само и единствено за победата в този мач. В момента "червените" са на цели 7 точки зад Левски и първото място, Лудогорец е с пет пред ЦСКА, но разградчани са с мач по-малко от "сините".

По този начин ЦСКА ще гони задължителни три точки в Стара Загора, които ще оставят "армейците" в битката за титлата с Левски и Лудогорец.

Люпко Петрович успя да вкара момчетата си във форма, като гостите са в три поредни победи и то без допуснат гол. ЦСКА е в уникална серия срещу Берое - осем успеха и две равенства в последните 10 срещи между двата тима.

Статистиката е абсолютно в полза на гостите и те ще се опитат да вземат победата и трите точки. Берое изпадна в мини криза, като регистрира цели три загуби в последните си четири срещи за първенство. Това доведе до катаклизми в отбора и дори се заговори за уволнението на Сашо Томаш. 

ЦСКА отново остана без Николай Бодуров, Стойчо Атанасов, Митко Митков, Нуно Томаш и Томи Юрич, които не попаднаха в групата на Люпко Петрович за мача.

Аут от срещата за Берое пък е Педро Еуженио. Очакванията са за здрава битка, малко голове и трудна победа за ЦСКА.

Резултат: Берое - ЦСКА 0:1